Godina jubileja u znaku velikih poslovnih uspeha za kompaniju VIVAX Pharma ADRIA

godina jubileja

Kompanija koja je svoj put započela nenametljivo, sa lepom idejom i malim timom, danas važi za pouzdanog partnera u oblasti farmacije, a vremenom je svoje delatnosti proširila i na polja edukacija i podrške kako lekarima, tako i pacijentima. Naša posvećenost se prenosi na partnere i saradnike koji prihvataju nova terapijska rešenja. Neiscrpnim entuzijazmom podstičemo lekare da unaprede svoj način rada, a pacijente da poboljšaju svoj kvalitet života.

Na tržištu Srbije smo prisutni od 2016. godine, te sada slavimo mali jubilej – 5 godina postojanja. Zamisao kompanijskih vrednosti koja stoji iza poslovanja VIVAX Pharma ADRIA je jednostavna. Svojim poslovanjem i profesionalnošću želimo da očuvamo integritet, zadobijamo poverenje zdravstvenih radnika, pacijenata, kolega, regulatornih organa i okruženja u kojem živimo i radimo – onih čije poverenje moramo imati da bismo bili uspešni!

Kriterijumi i pravila poslovnog ponašanja koja negujemo, jasna su i precizna. Posvećenost, stručnost, profesionalnost i ažurnost, najvažniji su postulati u radu.

U godini jubileja, beležimo konstantan rast u svim segmentima svog poslovanja. Ističemo se jedinstvenim proizvodima u oblastima alergologije, ginekologije, hirurgije, gastroenterologije i pedijatrije.

VIVAX Pharma ADRIA predstavlja slagalicu čiji je svaki deo jedna od osoba u timu, koje su u nju unosile deo sebe, svoja znanja i veštine. Upravo su ljudi najveća vrednost firme, pokretačka snaga svih projekata na kojima se do sada radilo, kao i planova za dalji rast i razvoj.

Osim što su posvećeni poslu, naši zaposleni rade kako na stručnom, tako i na ličnom usavršavanju. Pored toga, vredni su i odgovorni ljudi, posvećeni porodici, zbog čega se i kompanija trudi da budu maksimalno ispunjeni i sa profesionalne i sa privatne strane.

Prvih 5 godina na domaćoj sceni je iza nas, a ispred su brojni planovi za budućnost. Rešeni smo da ostanemo dosledni svom putu i da realizujemo svoje ideje u godinama koje dolaze.