VIVAX Pharma ADRIA

U Srbiji poslujemo od 2016. godine i trudimo se da tržištu obezbedimo inovativne i visokokvalitetne proizvode. Mi smo dinamična i vizionarska kompanija koja nastoji da konstantno razvija snažna partnerstva kako bi dodatno proširili specifične linije proizvoda.

Kancelarija u Beogradu predstavlja centralu za celu ADRIA regiju, na šta ukazuje i sam naziv kompanije.

Pored teritorije Srbije, VIVAX Pharma ADRIA DOO pokriva i područja Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Albanije.

vivax europe map
vivax europe map

U Severnoj Makedoniji poslujemo preko sopstvenog Predstavništva, dok u ostalim zemljama regiona poslujemo preko partnerskih kompanija.

Naš fokus je na proizvodima iz oblasti ginekologije, pedijatrije, alergologije, gastroenterologije, hirurgije i dermatologije.

Sarađujemo sa brojnim partnerima iz Srbije i sveta.

Sistem kvaliteta

VIVAX stoji čvrsto iza svakog od svojih proizvoda i posvećeni smo isporuci proizvoda najboljeg mogućeg kvaliteta. Kvalitet, bezbednost i efikasnost lekova, dijetetskih suplemenata i medicinskih sredstava koje nudimo našim kupcima su naš prioritet.

Svako od nas u VIVAX-u je posvećen obezbeđenju ispunjenja najviših standarda i od nas se zahteva bezuslovna posvećenost kvalitetu.

U svim fazama uvoza, skladištenja, kontrole kvaliteta i distribucije, poslujemo u skladu sa GDP smernicama i VIVAX procedurama kvaliteta kako bismo osigurali kvalitet i integritet proizvoda.

Nastavljamo da ulažemo u sve oblasti koje će našim klijentima donositi koristi u godinama koje dolaze. To je kultura stalnog poboljšanja kvaliteta koja obuhvata procese, resurse i funkcije cele naše organizacije.

doktor
Vivax Pharma Logo VIVAX Pharma ADRIA © Sva prava zadržana | Izrada sajtova Young Soft